HomeTuinpoorten

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Tuinpoorten

DJS Hekwerken is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van tuinpoorten en andere poorten. Onder tuinpoorten wordt onder andere verstaan de looppoort die u in uw tuin kunt laten plaatsen, maar het kan ook gaan om een grote poort voor uw oprit. Tijdens het maken van een ontwerp voor onze tuinpoorten worden alle wensen van de klanten meegenomen. De afbeeldingen van de poorten die u op deze site ziet, zijn dan ook allemaal poorten die voor klanten zijn gebouwd.

Tuinpoorten zorgen voor meer veiligheid

Tuinpoorten worden geplaatst omdat ze bijdragen aan de uitstraling van de tuin. Ook het verhogen van de veiligheid is een aspect dat meetelt als er gekozen wordt voor het plaatsen van tuinpoorten. DJS Hekwerken maakt het plaatje af. Hekwerken en tuinpoorten ontwerpen, fabriceren en monteren is onze passie. Van eenvoudig tot compleet met een volledig geautomatiseerd toegangscontrolesysteem. Alle poorten en hekwerken worden volledig in eigen beheer gemaakt. Niet alleen het ontwerp en de techniek, maar ook de complete bouwkundige uitvoering.

Contact

Mocht u zich willen laten voorlichten over de mogelijkheden op het gebied van tuinpoorten, vragen wij u om het contactformulier dat u elders op deze site kunt vinden in te vullen. Door met u in contact te treden kunnen wij vaststellen wat uw ideeën over tuinpoorten zijn. Hierna kunnen wij een ontwerp van een poort maken welke aan al uw wensen zal voldoen. Naast het gebruiken van het contactformulier is het ook mogelijk om te bellen naar 0183 – 56 20 38 of te mailen naar info@djs-hekwerken.nl. Zo geeft u onze medewerkers de kans om u te informeren over ons bedrijf en onze producten.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Poort hekwerk - Hekwerk poort - Poorten hout - Poort - Elektrische poorten - Poorten ijzer - Automatische poort - Smeedijzeren poorten - Inrijpoort - Smeedijzeren poort