HomeTuinpoort hout

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Tuinpoort hout

Een tuinpoort van hout kan zorgen voor een rustieke uitstraling van uw tuin. In samenhang met een schutting, zorgt een tuinpoort van hout er voor dat mensen met verkeerde intenties worden buitengesloten, waardoor de veiligheid zal toenemen. Bij DJS Hekwerken is het mogelijk om een tuinpoort van hout te bestellen, welke een extra uitstraling geeft aan uw woning. Als u geïnteresseerd bent in een mooie houten tuinpoort, dan horen wij dat graag van u.

De tuinpoort van hout wordt in onze werkplaats gemaakt

De ontwerpafdeling van DJS Hekwerk kan ervoor zorgen dat de tuinpoort van hout welke we fabriceren, helemaal overeenkomt met uw wensen. Voorafgaand aan het ontwerpproces nemen we daarom graag de wensen van de klant door. Dat kan gaan om heel eenvoudige zaken zoals kleur en vorm, maar ook de draaikant van uw tuinpoort van hout wordt met u doorgenomen. Pas als alle afspraken duidelijk zijn, gaan we beginnen aan de fabricage van de tuinpoort van hout. DJS Hekwerken maakt alle poorten volledig in eigen beheer. Dankzij onze voorbereiding kunnen wij de poort altijd in één dag plaatsen.

Contact

Als u het contactformulier op deze site invult, nemen wij direct contact met u op om uw plannen met betrekking tot een tuinpoort van hout met u door te nemen. Het is ook mogelijk om u eerst even te oriënteren op de tuinpoort van hout die wij voor u kunnen maken. Het is ook mogelijk om zelf contact met ons te zoeken voor het maken van een afspraak of voor het stellen van vragen, door een mail te sturen naar info@djs-hekwerken.nl of door te bellen naar 0183 – 56 20 38. Ook dan zullen we u zo goed mogelijk te woord staan.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Schuifpoort - Hekwerk plaatsen - Hekwerk op maat - Hekwerk poort - Elektrisch hek - Poort hekwerk - Poorten - Elektrische poorten - Sierpoorten - Hekwerken en poorten