HomeSierhekwerk

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Sierhekwerk

Het vervaardigen van een sierhekwerk begint bij DJS Hekwerken op de ontwerpafdeling. Samen met u zorgen wij ervoor dat de ontwerpen voor een sierhekwerk overeenstemmen met uw wensen. Nadat u heeft aangegeven dat u tevreden bent over het gemaakte ontwerp, beginnen we met de fabricage van het hek. Nadat we de complete fabricage in onze werkplaats hebben afgerond, wordt het sierhekwerk binnen één dag bij u thuis gemonteerd. U wordt dus niet langer dan nodig geconfronteerd met overlast.

Een sierhekwerk kan uitstralen wat u wilt

DJS Hekwerken kan bijvoorbeeld naast een sierhekwerk met een moderne uitstraling ook een mooi klassiek sierhekwerk ontwerpen. Uw wensen zijn sturend bij het maken van een ontwerp voor het hek van uw tuin. Bij het fabriceren van een sierhekwerk, maken wij louter gebruik van hoogwaardige materialen, wat u terugziet in het eindproduct. Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten plaatsen van een hek om uw tuin, dan kunt u zich op deze site laten inspireren.

Contact

Wij komen graag met u in contact indien u overweegt een sierhekwerk aan te schaffen. Bij voorkeur vragen wij om het contactformulier in te vullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Mocht u vragen hebben over sierhekwerk of over ons bedrijf, dan kunt u er ook voor kiezen om te bellen naar 0183 – 56 20 38 of te mailen naar info@djs-hekwerken.nl. De medewerkers van ons bedrijf zullen u zo uitvoerig mogelijk informeren.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Sierhekwerk - Houten poort - Hekwerk - Poorten - Inrijpoort - Poort hekwerk - Smeedijzeren poorten - Hekwerk plaatsen - Smeedijzeren hekwerk - Hekwerk poort