HomeSierhekken

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Sierhekken

DJS Hekwerken beschikt over veel ervaring op het gebied van het ontwerpen en fabriceren van sierhekken. Mocht u de aanschaf van sierhekken overwegen, dan doet u er goed aan om een kijkje te nemen op de overige pagina’s van deze site, waar een aantal afbeeldingen van door ons vervaardigde hekken zijn geplaatst. De ontwerpafdeling van DJS Hekwerken is in staat om voor u een ontwerp voor sierhekken te maken, welke aansluit op uw wensen en uw stijl. Voor het vervaardigen van de hekken maken wij gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de kwaliteit van onze producten gewaarborgd is.

Wij kunnen onze sierhekken aanpassen aan uw smaak

Mocht u geïnspireerd zijn geraakt door de afbeeldingen op deze site, maar u wilt een aanpassing laten aanbrengen aan de sierhekken welke u daar ziet, dan is dat mogelijk. Wij vinden het van het grootste belang dat onze sierhekken helemaal voldoen aan de vragen van de cliënt. Door samen met u in gesprek te gaan, geeft u ons de mogelijkheid om aan te geven wat mogelijk is op het gebied van onze sierhekken.

Contact

Elders op deze site vindt u een contactformulier wat u kunt invullen. Als we uw gegevens ontvangen hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om onze sierhekken met u te bespreken. Indien u daar prijs op stelt nodigen wij u uit voor een gesprek in ons bedrijf, of komen we bij u langs om ervoor te zorgen dat we sluitende afspraken over de sierhekken kunnen maken. Als dat gebeurt is, zorgen wij voor een snelle productie en montage van het hek dat u gekozen heeft. Mocht u er de voorkeur aan geven om een mail te sturen of om te bellen, dan kan dat naar info@djs-hekwerken.nl of naar 0183 – 56 20 38.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Tuinpoorten - Schuifpoort - Poorten ijzer - Smeedijzeren poort - Automatische poort - Poort op maat - Smeedijzeren poorten - Hekwerk poort - Inrijpoort - Poort