HomeSchuifpoort

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Schuifpoort

De montage van een schuifpoort kan de oplossing zijn indien u niet over de ruimte beschikt voor een openslaande poort. Het kan ook zijn dat u om esthetische redenen wilt kiezen voor een schuifpoort. De reden van uw keuze is voor ons niet erg van belang. Wat wel belangrijk is, is dat DJS Hekwerken voor u een schuifpoort kan maken welke voldoet aan uw wensen. Zowel op het gebied van uitstraling als invulling van de techniek is het voor ons mogelijk om aan uw wensen te voldoen.

Een schuifpoort werkt ruimtebesparend

De ontwerpafdeling van DJS Hekwerken maakt het voor u mogelijk om zowel voor een houten als een ijzeren schuifpoort te kiezen. Ook de bediening middels een handzender is mogelijk en in de zuilen kunnen wij verlichting, een brievenbus en een intercom aanbrengen, net als bij een openslaande poort. Mocht u de aanschaf van een schuifpoort overwegen, dan vragen wij u om de voorbeelden op deze site door te nemen. U zult zeker een schuifpoort aantreffen welke u zal aanspreken.

Contact

Om tot overeenstemming te komen over de schuifpoort die wij voor u gaan fabriceren, is het van belang om uw wensen kenbaar te maken. Als u gebruik maakt van het contactformulier op deze site, geeft u ons de mogelijkheid om u te vragen voor een gesprek bij ons op het bedrijf of bij u thuis. Als alle afspraken met betrekking tot het ontwerp over de schuifpoort duidelijk zijn, zorgen wij ervoor dat de poort wordt gemaakt en geplaatst. Mocht u telefonisch contact met ons willen opnemen, dan kunt u bellen naar 0183 – 56 20 38. Een mail kunt u sturen naar info@djs-hekwerken.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Poort - Smeedijzeren poort - Tuinpoorten - Sierpoorten - Schuifpoort - Elektrische poort - Hekwerk - Poorten - Looppoort - Automatische poort