HomePoorten

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Poorten

DJS Hekwerken is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van poorten. Hierbij kunt u denken aan de poorten voor een oprit, welke door middel van een handzender geopend en gesloten kunnen woorden. Maar ook poorten voor een tuin worden door ons gefabriceerd en geplaatst. Leidend bij het maken van ontwerpen voor onze producten zijn de wensen van de cliënt. Aan de hand van die wensen fabriceren wij een poort of een hekwerk.

Wij maken poorten van verschillende materialen

Bij het fabriceren van poorten maken wij gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor onze producten een prachtige uitstraling hebben. Een houten of een ijzeren poort van DJS Hekwerken geeft echt een toegevoegde waarde aan uw woning. De poorten worden volledig in eigen beheer gemaakt. Als alle componenten klaar zijn, monteren wij de poort binnen één dag. Door op deze wijze poorten te monteren, wordt u niet meerdere dagen geconfronteerd met overlast.

Contact

Als u de poorten op deze site heeft bekeken, zult u moeten vaststellen dat het allemaal producten met een zekere allure zijn. Wij vinden het van belang dat onze poorten een mooie uitstraling hebben. Mocht u, na het bekijken van de site, geïnteresseerd zijn in onze producten, dan vragen wij u om het contactformulier op de site in te vullen. Wij nemen dan zeer binnenkort contact met u op voor het maken van een afspraak. Het is ook mogelijk om uw vragen te mailen naar info@djs-hekwerken.nl of te bellen naar 0183 – 56 20 38. Wij informeren u graag over onze producten.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Schuifpoort - Hekwerk plaatsen - Automatische poort - Houten poort - Smeedijzeren poorten - Sierhekken - Poort hekwerk - Sierpoorten - Poort - Sierhekwerk