HomePoort

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Poort

Het hebben van een poort geeft duidelijkheid aan iedereen over de grens van uw tuin. Ook zorgt het ervoor dat uw woning een prachtige uitstraling krijgt. Het is dan natuurlijk wel zaak dat een poort past bij uw huis, uw tuin en uw smaak. De eigen ontwerpafdeling van DJS Hekwerken zal u een ontwerp voor een poort voorleggen welke zal voldoen aan uw wensen en uw smaak.

Bij het plaatsen van een poort is alles mogelijk

DJS Hekwerken maakt gebruikt van verschillende soorten materialen bij het fabriceren van een poort. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een poort welke met een handzender te bedienen is. Dat kan van pas komen als u in de auto zit. De zuilen van de poort kunnen voorzien worden van verlichting, een brievenbus en een intercominstallatie, compleet met videoverbinding indien gewenst. Om inzicht te krijgen in alle mogelijkheden, kunt u de andere pagina’s van deze site bekijken.

Contact

Als u zich goed wilt laten informeren met betrekking tot de aanschaf van een poort , dan kunt u het contactformulier op deze site invullen. Wij zorgen er dan voor dat we snel een afspraak maken, zodat u aan kunt geven wat uw precieze wensen zijn. Als u vrijblijvend wat informatie wilt ontvangen over de poort die u wilt, of u wilt zelf contact met ons opnemen, dan kunt u een mail sturen naar info@djs-hekwerken.nl of bellen naar 0183 – 56 20 38. Wij zullen u dan op de hoogte stellen van alle mogelijkheden.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Tuin hekwerk - Poorten hout - Hekwerk - Hekwerk poort - Automatische poort - Smeedijzeren poorten - Poorten - Sierhekken - Houten poort - Tuinpoort hout