HomeHouten poort

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Houten poort

U kunt kiezen voor een houten poort omdat deze poort goed aansluit bij het landelijk karakter van uw huis. Onze ontwerpafdeling kan een houten poort echter ook een moderne uitstraling geven. De afbeeldingen op deze site geven u een aantal voorbeelden van een houten poort. DJS Hekwerken is in staan om voor u een mooie poort te maken welke volledig van hout is gemaakt. Het is ook mogelijk om hout te combineren met andere materialen.

Ontwerp samen met ons een houten poort

Bij het ontwerpen van een poort maken wij veelal gebruik van vaste vormen. Toch is het mogelijk om samen met u een houten poort te ontwerpen welke helemaal uniek is. Indien u een houten poort voor ogen heeft en u wilt dat wij dat ontwerp maken, dan gaan we daarvoor. Als de ontwerpafdeling klaar is met het ontwerp voor de houten poort, gaan de werkzaamheden in de werkplaats van DJS Hekwerken van start. Nadat wij de poort hebben gefabriceerd, zorgen wij ervoor dat de montage niet langer duurt dan één dag.

Contact

Mocht u overwegen DJS Hekwerken te vragen om uw houten poort te laten ontwerpen en fabriceren, stellen wij voor dat u het contactformulier op deze site invult. Tijdens een eerste gesprek kunt u aangeven wat u wilt en kunnen wij vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Mocht u eerst wat algemene vragen over een houten poort willen stellen, dan kunt u naast het contactformulier er ook voor kiezen om te bellen naar 0183 – 56 20 38 of om te mailen naar info@djs-hekwerken.nl. Wij zullen uw vragen dan zo goed en zo duidelijk mogelijk beantwoorden.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Tuinpoorten - Sierhekken - Poort hekwerk - Poort - Looppoort - Poorten ijzer - Poort op maat - Elektrische poorten - Hekwerk op maat - Automatische poort