HomeHekwerken en poorten

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Hekwerken en poorten

DJS Hekwerken is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hekwerken en poorten voor woningen en tuinen. De hekwerken en poorten welke door ons worden gefabriceerd, worden op onze eigen ontwerpafdeling uitgedacht. Het fabriceren wordt in de eigen werkplaats uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Hekwerken en poorten die door ons gefabriceerd worden, kunnen binnen één dag op en rondom uw tuin geplaatst worden.

Wij verkopen veel verschillende soorten hekwerken en poorten

Om een goed beeld te krijgen van de hekwerken en poorten welke door ons worden aangeboden, kunt u deze site bekijken. De verschillende stijlen die door ons gehanteerd worden, zorgen ervoor dat u een keuze kunt maken uit de hekwerken en poorten welke passen bij uw smaak. Indien u dat wenst, is DJS Hekwerken in staat om de door ons gefabriceerde en geplaatste hekwerken en poorten te onderhouden. U heeft dan geen omkijken meer naar uw hek en de poort.

Contact

Omdat wij veel ervaring hebben in het fabriceren van hekwerken en poorten, kunnen we u adviseren over het hek en de poort die voor uw huis geschikt zouden zijn. Mocht u ons een keer willen spreken, dan kunt u een afspraak maken voor een gesprek door het contactformulier op deze site in te vullen. Mocht u wat vragen willen stellen over onze hekwerken en poorten, dan kunt u ook bellen naar 0183 – 56 20 38 of een mail sturen naar info@djs-hekwerken.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Automatische poort - Smeedijzeren poort - Elektrische poort - Houten poort - Sierhekwerk - Sierhekken - Tuin hekwerk - Looppoort - Poort op maat - Hekwerk