HomeHekwerk

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Hekwerk

Een goed en stevig hekwerk kan ervoor zorgen dat uw woning en tuin op een goede wijze beveiligd worden. DJS Hekwerken kan voor u een hek ontwerpen dat overeenkomt met de stijl en de grandeur van uw woning. Het door u gekozen hekwerk wordt in onze werkplaats vervaardigd, waarna onze mensen het plaatsen. Omdat wij het hekwerk en de poort volledig in eigen beheer fabriceren, kan de montage plaats vinden in één dag.

Een hekwerk moet stevig en mooi zijn

Een hekwerk dat uw tuin en woning moet omsluiten, dient op het gebied van stijl overeen te komen met uw eigen smaak en de uitstraling van uw woning. Tijdloos, modern, klassiek, van staal of van hout. DJS Hekwerken beschikt over een eigenontwerpafdeling zodat elk hekwerk ontworpen kan worden overeenkomstig de smaak van de cliënt. Het hekwerk wordt in de werkplaats gefabriceerd en daarna door onze eigen werknemers geplaatst.

Contact

Voor wij overgaan tot het produceren van uw hekwerk, willen wij precies voor ogen hebben wat u verwacht van DJS Hekwerken. Voor we aan het werk gaan zullen we in een gesprek vaststellen welk hekwerk u wilt. Ook al uw andere wensen komen dan ter sprake. Als u een afspraak wilt maken, kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze site. Als u vragen heeft kunt u in contact treden met een medewerker van ons bedrijf door te bellen naar 0183 – 56 20 38 of door een mail te sturen naar info@djs-hekwerken.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Tuinpoorten - Automatische poort - Smeedijzeren poorten - Poorten - Elektrisch hek - Elektrische poort - Hekwerk - Sierpoorten - Poorten hout - Hekwerk poort