HomeHekwerk op maat

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Hekwerk op maat

DJS Hekwerken beschikt over de mogelijkheden om een hekwerk op maat te ontwerpen en te produceren. Wanneer het hekwerk op maat gefabriceerd is in onze werkplaats, zorgen wij ervoor dat de montage binnen één dag voltooid wordt. De overlast die u eventueel kunt ervaren van de montage zal dus beperkt blijven. Mocht u uw hekwerk op maat willen laten voorzien van een elektrische poort, dan is dat uiteraard mogelijk. Om een indruk te krijgen van de hekken en poorten die wij kunnen fabriceren, verwijzen wij graag naar de overige pagina’s op deze site.

Wij bouwen een hekwerk op maat naar uw smaak

Het spreekt voor zich dat een hekwerk op maat volledig gefabriceerd wordt naar uw smaak. Via de ontwerpmodule op deze site heeft u de mogelijkheid om zelf een hek en een poort te ontwerpen. De ontwerpafdeling van DJS Hekwerken zal aan de hand van uw ontwerp een definitieve schets maken voor uw hekwerk op maat. Indien u de definitieve schets heeft goedgekeurd, kan de fabricage van uw hekwerk van start gaan. Hierbij maken wij alleen maar gebruik van hoogwaardige materialen.

Het hekwerk op maat wordt binnen één werkdag gemonteerd.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een hekwerk op maat, dan komen wij graag met u in contact. Indien u het contactformulier op deze site invult, nemen wij direct contact met u op voor het beantwoorden van uw vragen of voor het maken van een afspraak. Mocht u een medewerker van DJS Hekwerken willen spreken over een hekwerk op maat krijgen, dan kunt u bellen naar 0183 – 56 20 38. Een mail met uw vragen kunt u sturen naar info@djs-hekwerken.nl. Onze medewerkers helpen u graag.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: IJzeren poort - Elektrische poort - Smeedijzeren poorten - Smeedijzeren hekwerk - Hekwerk - Poorten hout - Elektrische poorten - Hekwerk op maat - Houten poort - Hekwerk poort