HomeElektrische poort

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Elektrische poort

Het aanbrengen van een elektrische poort zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning. Daarnaast worden voertuigen tegengehouden waarvan u niet wilt dat ze uw oprit betreden. Een elektrische poort zorgt voor een extra barrière voor bijvoorbeeld inbrekers. Het fabriceren en monteren van een elektrische poort is voor DJS Hekwerken een passie. Voor ons is het zeer van belang dat wij van u horen wat u graag wenst. Door goed naar u te luisteren, kunnen wij uw gewenste poort fabriceren.

Een elektrische poort biedt vele voordelen

Soms zorgen de weersomstandigheden ervoor dat u doornat wordt als u uw toegangspoort moet openen. Een elektrische poort laat zich openen en sluiten met een handzender die u bedient in de auto. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een elektrische poort aan te schaffen die automatisch sluit. DJS Hekwerken biedt u de mogelijkheid om een intercom met video in de elektrische poort te laten instaleren. Hiermee kunt u van afstand controleren wie er graag naar binnen wil, waarna u uw poort vanuit uw woning kunt openen en sluiten. Zo houdt u ongenode gasten weg en hoeft u niet steeds zelf naar buiten om de poort open te doen.

Contact

Door het invullen van het contactformulier op deze site, geeft u ons de mogelijkheid om contact met u op te nemen en u te informeren over de elektrische poort die wij voor u kunnen fabriceren. Mocht u direct contact willen opnemen met een medewerker, dan kunt u bellen naar 0183 – 56 20 38. Het is ook mogelijk om uw vragen over een elektrische poort te mailen naar info@djs-hekwerken.nl, waarna wij u zo snel mogelijk van de antwoorden zullen voorzien.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Hekwerk poort - Automatische poorten - Poort op maat - Poort - Sierhekken - Elektrische poorten - Poort hekwerk - Schuifpoort - Tuin hekwerk - Elektrisch hek