HomeAutomatische poort

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Automatische poort

Bij een huis dat met zorg is gebouwd of gerenoveerd, past een fraaie entree met een automatische poort. Een automatische poort die het huis stijlvol omlijst en ook veiligheid biedt. Zowel bij het verlaten van uw terrein als wanneer u terugkomt, kunt u uw automatische poort openen en sluiten met een handzender. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een poort die automatisch sluit.

Het plaatsen van een automatische poort gebeurt in één dag

DJS Hekwerken beschikt over een eigen ontwerpafdeling om de wensen van de bewoners te vertalen in een mooie automatische poort. Zo krijgen wij samen het complete plaatje van de woning met een automatische poort voor ogen. DJS hekwerken maakt alle automatische toegangspoorten en hekwerken volledig in eigen beheer. Dankzij onze voorbereiding en de prefabconstructie kunnen wij elke automatische poort altijd in één dag plaatsen.

Contact

Als het om een automatische poort gaat, zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u zelf een poort ontwerpen op deze site. Mocht u vragen hebben over de automatische poort die u wilt laten bouwen of mocht een afspraak willen maken, dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op deze site in te vullen. Het is ook mogelijk om te bellen of een mail te sturen. Het telefoonnummer dat u kunt gebruiken is 0183 – 56 20 38 en een mail kunt u sturen naar info@djs-hekwerken.nl. Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Hekwerken en poorten - Hekwerk - Sierpoorten - Poort hekwerk - Tuinpoort hout - Sierhekken - Hekwerk op maat - Poort op maat - Automatische poorten - Automatische poort