HomeElektrisch hek

Ontwerp uw eigen poort. Klik hier

Elektrisch hek

DJS Hekwerken biedt u de mogelijkheid om te kunnen beschikken over een elektrisch hek. Het is dan niet nodig om het hek zelf te openen en te sluiten.. Daarnaast draagt een elektrisch hek bij aan de beveiliging van uw woning en tuin. Als u gebruik wilt maken van de kennis en ervaring van DJS Hekwerken, dan is dat mogelijk. Samen met u ontwerpen wij een elektrisch hek dat past bij uw woning.

Uw elektrisch hek wordt in één dag geplaatst

Nadat u uw elektrisch hek heeft besteld, wordt het hek volgens de overeengekomen ontwerpen gefabriceerd. Dankzij onze prefabconstructie is het voor ons mogelijk om het elektrisch hek in één dag te plaatsen. Het is dus voor u niet nodig om dagen geconfronteerd te worden met een rommelige aanblik. Naast het laten plaatsen van een elektrisch hek, kunt u er ook voor kiezen om aansluitend hekwerk te laten plaatsen in dezelfde stijl.

Contact

Voordat we in staat zijn om voor u een elektrisch hek te fabriceren, dienen we ons eerst op de hoogte te stellen van uw wensen. Tijdens een gesprek kunt u aangeven wat u verwacht van ons bedrijf. Voor ons is het vooroverleg van essentieel belang, om ervoor te zorgen dat u over een elektrisch hek kunt beschikken dat u graag wenst. Door het contactformulier op deze site in te vullen, komt u met ons in contact. Het is ook mogelijk om te bellen naar 0183 – 56 20 38 of een mail te sturen naar info@djs-hekwerken.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Poort op maat - Houten poort - Tuinpoort hout - Elektrisch hek - Hekwerk plaatsen - Smeedijzeren hekwerk - Sierpoorten - Hekwerken en poorten - Looppoort - Automatische poort